Χειροποίητη σοκολάτα (για πασχαλινό δωράκι)

Μα πού χάθηκες πάλι;“, θα με ρωτήσεις (και δεν θα έχεις κι άδικο). Κι εγώ θα σου απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια ότι ο καιρός είναι φοβερός, οι μέρες έχουν μεγαλώσει απολαυστικά και τα πάντα γύρω μου μυρίζουν Άνοιξη. Με άλλα λόγια, είναι πολύ δύσκολο να κλειστώ μέσα στο σπίτι για να μαγειρέψω, να φωτογραφίσω και να σου ετοιμάσω την επόμενη ανάρτηση.

Μη νομίζεις πως δεν σε σκέφτομαι…. Αλλά, είναι αυτά τα πάρκα και οι παραλίες που φωνάζουν επιτακτικά το όνομά μου κι εγώ αδυνατώ να τους αντισταθώ. Είναι και κάτι μικρά χεράκια που με πιάνουν σφιχτά και με οδηγούν σε παιδικές χαρές για να παίξουμε με κουβαδάκια και να κάνουμε τσουλήθρα. Είναι και η διάθεση να αφουγκραστώ αυτό το ξύπνημα της Φύσης και τον παλμό της ανανέωσης, που σέρνει μαζί της τούτη η υπέροχη εποχή. Είναι και ο ατέλειωτα ρομαντικός, φυσιολάτρης εαυτός μου, που νιώθει στα καλύτερά του μετά το τέλος του χειμώνα. Είναι κι αυτό το Πάσχα που καταφθάνει με τις αργίες του και τα κόκκινα αυγά του και τα μοσχομυριστά κουλουράκια του.

Αχ, το Πάσχα… Με άρωμα Μαγιού φέτος. Λοιπόν, αυτό το Πάσχα θέλω να το αγαπήσεις όσο το αγαπώ κι εγώ ήδη. Να το δεις σαν αφορμή για να γεμίσεις τους γύρω σου χαρά και αγάπη. Να το καλωσορίσεις σαν αφορμή για να χαρίσεις δώρα από καρδιάς σε κείνους που βρίσκονται δίπλα σου όλη τη χρονιά. Αυτό το Πάσχα θέλω να πρωτοτυπήσεις και να γλυκάνεις. Ξέρω εγώ τον τρόπο. Και θα στον δείξω και σένα. Τον έχω “κλείσει” μέσα στις σελίδες του νέου Cook, Craft, Create

Cook, Craft, Create - ανοιξιάτικο τεύχος 2016

Cook, Craft, Create – ανοιξιάτικο τεύχος 2016

Μα ναι, το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού μας είναι εδώ. Ήρθε γεμάτο ιδέες για να σε ξετρελάνει. Να σε παρασύρει με τις έξυπνες κατασκευές και τις λαχταριστές συνταγές του. Αν το ξεφυλλίσεις (μπορείς να το κάνεις με ένα κλικ εδώ), θα νιώσεις την ανοιξιάτικη αύρα του να σε πλημμυρίζει. Και θα αισθανθείς και ένα αεράκι ανανέωσης. Γι’ αυτό το τελευταίο φταίει η Ειρήνη (aka LifeStoryPrints). Είναι η νέα art director του περιοδικού μας και τα “μαγικά χέρια” πίσω από την ανανεωμένη, φρέσκια και φωτεινή εμφάνιση του τεύχους που θα απολαύσεις.

Μέσα στο ανοιξιάτικο τεύχος του Cook, Craft, Create θα βρεις υπέροχες ιδέες για το Πάσχα και όχι μόνο. Σου εγγυώμαι ότι θα τις λατρέψεις όλες και δεν θα ξέρεις ποια να φτιάξεις πρώτη. Ανάμεσά τους θα δεις και τη δική μου ιδέα. Μια ιδέα για να πρωτοτυπήσεις και να γλυκάνεις τους γύρω σου τις ημέρες του Πάσχα. Είναι μια πανεύκολη χειροποίητη σοκολάτα ιδανική για πασχαλινό δωράκι (για σένα που βαρέθηκες τα κλασικά σοκολατένια αυγά, δες τη χειροποίητη σοκολάτα με ένα κλικ εδώ). Είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να ξετρελάνεις τα παιδάκια σου, το βαφτιστήρι σου, τη δασκάλα των παιδιών, τον συνάδελφο στο γραφείο ή οποιονδήποτε άλλο θες. Θα τη φτιάξεις πολύ πολύ γρήγορα και μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, ανάλογα με τα υλικά που θες να χρησιμοποιήσεις. Οπλίσου, λοιπόν, με τα κατάλληλα σύνεργα και ξεκίνα να σοκολατοδημιουργείς. Α, και μην ξεχάσεις να ζητήσεις και από τυχόν λιλιπούτειους βοηθούς να συνδράμουν στο τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μια σοκολάτα φτιαγμένη από παιδικά χεράκια είναι δυο φορές πιο γλυκιά…

Χειροποίητη σοκολάτα (για πασχαλινό δωράκι)

Η συνταγή μου για την χειροποίητη σοκολάτα (για πασχαλινό δωράκι) παρουσιάστηκε στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού Cook, Craft, Create και μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Χειροποίητη σοκολάτα (για πασχαλινό δωράκι)

Χειροποίητη σοκολάτα (για πασχαλινό δωράκι)

0 σχόλια

υποβολή σχολίου
Mαριάννα (πριν από 2898 ημέρες)

Αυτή η σοκολάτα που πήρε το μυαλό!
Αμήν Αναστασία μου! Να γεμίσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας με αγάπη και να μην αφήσουμε την κούραση και τις στεναχώριες να κάνουν κουμάντο στη διάθεση και τις πράξεις μας! Την καλύτερη προτροπή μας έδωσες. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχεις και ένα υπέροχο Πάσχα!!!

Υποβολή Σχολίου