Υγιεινές γρανίτες φρούτων

Το φετινό καλοκαίρι διεκδικεί επάξια τη φήμη του Μεγαλοπόδαρου. Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα ότι το έχει δει. Κάπως έτσι και το φετινό καλοκαιράκι φημολογείται ότι έχει κάνει την εμφάνισή του, όμως με τόσες βροχές (και χαλάζι στο τσακίρ κέφι!) οι απόψεις ως προς την αληθινή ύπαρξή του διίστανται και οι φήμες ότι δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας όλο και πληθαίνουν.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι απογοητευόμαστε. Δεν σημαίνει πως καίμε τα μαγιό και σπάμε τα γυαλιά ηλίου μας. Ίσα-ίσα! Οπλιζόμαστε με την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση, μπας και πείσουμε και το αναποφάσιστο καλοκαιράκι να έρθει επιτέλους. Και επειδή -ως γνωστόν- είμαστε ό,τι τρώμε, φροντίζουμε να δώσουμε και το ανάλογο καλοκαιρινό mood στην κουζίνα μας.

Σας έχω την απόλυτη καλοκαιρινή και, το σημαντικότερο, guilt-free λιχουδιά! Υγιεινές γρανίτες φρούτων ή, αλλιώς, το καλοκαίρι σε ξυλάκι. Με υπέροχα χρώματα και λαχταριστά φρούτα, που σε συνεπαίρνουν από την πρώτη στιγμή. Με πανεύκολο τρόπο παρασκευής, για να μην περνάμε ατέλειωτες ώρες στην κουζίνα. Με μηδέν τύψεις, για να διατηρήσουμε το πολυπόθητο κορμί παραλίας. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στο πιο γλυκό καλοκαίρι και αυτές οι γρανίτες υπόσχονται να το φέρουν πιο κοντά.

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε πώς θα έχετε σήμερα κιόλας στην κατάψυξή σας αυτές τις υπέροχες υγιεινές γρανίτες φρούτων, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεφυλλίσετε το νέο τεύχος του περιοδικού Cook, Craft, Create (κάνοντας κλικ εδώ). Ένα τεύχος απόλυτα καλοκαιρινό (κόντρα στα τερτίπια του καιρού). Ένα τεύχος γεμάτο κατασκευές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και λιχουδιές που θα σας βάλουν αμέσως στην κουζίνα. Ξεφυλλίστε το και σας υπόσχομαι ότι θα οπλιστείτε με υπέροχες ιδέες για το πιο διασκεδαστικό, νόστιμο και όμορφο καλοκαίρι…

Cook, Craft, Create - τεύχος Ιουνίου 2015

Cook, Craft, Create – τεύχος Ιουνίου 2015

Υγιεινές γρανίτες φρούτων

Η συνταγή μου για τις υγιεινές γρανίτες φρούτων περιλαμβάνεται στο τεύχος Ιουνίου 2015 του περιοδικού Cook, Craft, Create και μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Υγιεινές γρανίτες φρούτων

Υγιεινές γρανίτες φρούτων

5 Σχόλια

υποβολή σχολίου
Elefteria Bogioglou (πριν από 3192 ημέρες)

Τι πιο δροσερό και υγιεινό για τα μικρά μας! Κι ότι χάζευα κάτι θήκες για γρανίτες σε γνωστό πολυκατάστημα! Θα πάω να τις πάρω!!!

peps@pepi's kitchen (πριν από 3191 ημέρες)

Φανταστικές φωτογραφίες!!!

Αθηνά (πριν από 3191 ημέρες)

Τί φανταστικές φωτογραφίες!! Και τί φανταστικές φρουτογρανίτες!! Τρέχω να δω! Φιλιά πολλά!

mia maria (πριν από 3189 ημέρες)

Πολύ ωραίες οι γρανίτες! Τόσο όμορφη παρουσίαση!

dolmadaki (πριν από 3187 ημέρες)

χαχαχα αυτο γαι το καλοκαιρι ξαναπές το!!! πουντο;;;
τι υπεροχες γρανιτες!!! τελειες και υγιεινες!

Υποβολή Σχολίου