Σοκολατοτρουφάκια με κάστανο

Νομίζω ότι μια από τις πιο διαδεδομένες χριστουγεννιάτικες μόδες για φέτος είναι τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης. Ξέρετε, αυτά που μετρούν τις μέρες που απομένουν μέχρι την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Αν δεν ξέρετε τι εννοώ, αφήστε στη μέση την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης και τρέξτε αμέσως για μια διαδικτυακή αναζήτηση. Θα βρείτε τόσες υπέροχες ιδέες για χειροποίητα ημερολόγια εκεί έξω, που σίγουρα θα καταλήξετε να φτιάξετε και ένα δικό σας. Αν πάλι ενα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης ήδη φιγουράρει και στο δικό σας σπίτι, γνωρίζετε πολύ καλά πως τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Ω ναι, λίγες μόνο μέρες μάς χωρίζουν από τα κάλαντα, το άνοιγμα των δώρων, τα αλληλοτραπεζώματα μέχρι τελικής πτώσεως και τελοσπάντων όλα αυτά που συνθέτουν αυτή την υπέροχη γιορτή.

Κι αφού είμαστε πια τόσο κοντά στα Χριστούγεννα, δεν θα μπορούσαμε παρά να μοιραστούμε μαζί σας το πιο xmas τεύχος του περιοδικού μας. Ναι, καλά καταλάβατε. Το Cook, Craft, Create είναι εδώ. Φοράει κόκκινο σκούφο και υπόσχεται να σας χαρίσει αμέτρητες ιδέες για άκρως διασκεδαστικά, νόστιμα και δημιουργικά Χριστούγεννα. Κι αν δεν έχετε μπει ακόμη σε χριστουγεννιάτικο mood, μην ανησυχείτε καθόλου. Θα σας βάλουμε εμείς! Με έξυπνες κατασκευές, εύκολες προτάσεις διακόσμησεις και πεντανόστιμες συνταγές. Από το πρώτο κιόλας ξεφύλλισμα του γιορτινού Cook, Craft, Create (που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ) το πνεύμα των γιορτών σίγουρα θα σας συνεπάρει.

Cook, Craft, Create - τεύχος Δεκεμβρίου 2015

Cook, Craft, Create – τεύχος Δεκεμβρίου 2015

Στ’ αλήθεια, όλα τα θέματα του νέου τεύχους είναι μια εξαιρετική αφορμή για να διασκεδάσετε και να φέρετε τα Χριστούγεννα λιγάκι πιο κοντά. Ανάμεσά τους και το δικό μου θέμα. Μια εθιστική συνταγή για σοκολατοτρουφάκια με κάστανο, που γίνονται πανεύκολα και μπορούν -με το κατάλληλο αμπαλάζ- να μεταμορφωθούν σε ένα υπέροχο και οικονομικό δωράκι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα (δείτε τα σοκολατοτρουφάκια κάνοντας κλικ εδώ). Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι γιορτές είναι πιο όμορφες όταν οι άνθρωποι που αγαπάμε χαμογελούν. Και ποιος δεν θα χαμογελάσει αν του χαρίσουν ένα τέτοιο σοκολατοδωράκι;

Δεν θα σας κουράσω με περισσότερη πολυλογία. Σας αφήνω να απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο τεύχος του Cook, Craft, Create και να γεμίσετε ιδέες για τα πιο όμορφα, δημιουργικά, νόστιμα Χριστούγεννα

Καλό ξεφύλλισμα!

Σοκολατοτρουφάκια με κάστανο

Η συνταγή μου για σοκολατοτρουφάκια με κάστανο παρουσιάστηκε στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Cook, Craft, Create και θα τη βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Σοκολατοτρουφάκια με κάστανο

Σοκολατοτρουφάκια με κάστανο

Υποβολή Σχολίου